UITGAVEN

Omdat er zoveel verhaalstof is in Hansbeke, zodanig veel dat we het niet allemaal in de Vlakaf kunnen zetten, hebben we een aantal boeken uitgegeven. Deze zijn niet door ons geschreven, wij verzorgden de lay-out en stonden in voor de publicatie. De boeken zijn nog steeds te koop aan 10 euro per stuk.

;

Uitgave 'Veruilokte Bombaere'

Naar aanleiding van de vijfde jaargang van Vlakaf (1999) heeft de krant een boek uitgegeven: 'de Veruilokte Bomboare - vertellingskes in en rond de Katteweegle'. Dit boek is van de hand van Adolf Van de Sompel (°1923-†2003) en vertelt op schitterende wijze verhalen uit zijn kindertijd, volledig in het dialect geschreven. Door het grote succes van het boek kwam er een tweede uitgave in 2003. Adolf heeft dit jammergenoeg nét niet meer kunnen meemaken.

Kostprijs: 10 euro. Er zijn er nog enkele in voorraad.

Uitgave 'Mensen Van Bij Ons'

Het boek 'Mensen van bij ons' gaat over mensen en gebeurtenissen uit Hansbeke, tussen 1950 en 2009. De auteur, Marc Van Ooteghem, is jarenlang medewerker geweest van Vlakaf en schreef  onder het pseudoniem 'Tuurke'. Het boek werd uitgegeven door Vlakaf naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van de dorpskrant.

Kostprijs: 10 euro. Er zijn er nog enkele in voorraad.

Boek "Dubbelportretten"

 

Het boek "Dubbelportretten" is voornamelijk een fotoboek, uitgegeven door Vlakaf in 2015 ter ere van het 20-jarig bestaan. De foto's zijn van de hand van fotograaf Koen Degrootte, de teksten zijn korte citaten uit de Vlakafs van de voorbije 20 jaar. Bij het boek hoort een CD met een unieke single over Hansbeke, gemaakt door Hansbekenaar Johan Verminnen en Derek.

Kostprijs: 20 euro. Te verkrijgen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Joomla! Foutopsporingsconsole